Đani Celija – predavanje / radionica

Đani Celija – predavanje / radionica

Nastavljamo s predstavljanjem službenog programa Motovun PhotoHill-a. Nakon što smo najavili predavanje prof. Borislava Božića sljedeći je na redu Đani Celija, profesionalni fotograf iz Pule te član ULUPUH-a i HDLU-a Istre.

Đani Celija će na Brdu dobrih fotografija održati predavanje / radionicu na temu:

Uvod u vrste i sheme svjetla pri snimanju portreta u studijskim uvjetima

Celija će predavanje započeti s osnovnim vrstama svjetla , nakon čega prelazi na dodatke za studijsku rasvjetu, odnosno objašnjava na koje načine dobiti to svjetlo. Zatim će prikazati 4-5 osnovnih shema “građenja” svjetla, zatim nekoliko kompleksnijih shema, a na kraju će prikazati na koji način se ista rasvjeta može dobiti kod kuće te kako je moguće napraviti dobar portret i bez studijske opreme. Vjerujemo kako će taj dio biti posebno zanimljiv sudionicima predavanja.

Đani Celija je rođen u Puli 1977. godine. Fotografijom se počinje baviti 1990. godine. 1998. je diplomirao na ISFAV-u „Istituto Superiore D’arti Visive” u Padovi. Specijalizirao se u still – life i industrijskoj fotografiji. Do danas je imao 20-ak samostalnih izložbi te izlagao skupno u Italiji, Austriji, Sloveniji, Francuskoj i Mađarskoj.

naslovna fotografija: msu-istre.hr

Na Motovun PhotoHill 2018 se možete prijaviti ovdje: https://goo.gl/qbiKrL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *