Sportska fotografija – radionica

Sportska fotografija – radionica

U nedjeljnom dijelu Motovun PhotoHill-a održati će se radionica sportske fotografije koja se realizira u suradnji s udrugom Motovun Off Road. Riječ je o vrijednoj motovunskoj udruzi koja za Praznik rada organizira ponajbolje off road događanje u regiji, tako da su pripreme u punom jeku. Radionica sportske fotografije će se odvijati na poligonu udruge Motovun Off Road smještenom u podnožju Motovuna s prekrasnim pogledom na gradić na brdu.

Tehnički partner radionice je Fototeh grupa, ovlašteni zastupnik Nikona za Republiku Hrvatsku, a radionicu će voditi profesionalni fotograf Morgan Matijević.

MORGAN MATIJEVIĆ je rođen 1971. godine u Zagrebu. Po završetku školovanja počinje raditi u obiteljskoj firmi na poslovima u građevinarstvu. Već u ranoj mladosti ljubav prema automobilima postaje opsesija. Uz auto moto sport, fotografija se nametnula kao jedan od najbitnijih medija.

Iako je i sam sudjelovao u utrkama, uključujući off road natjecanja, ubrzo je volan zamijenio foto opremom. Kroz sljedećih desetak godina fotografija je uzimala sve veći i veći dio vremena, te se na posljetku 2015. godine počinje profesionalno baviti fotografijom , videom, izradom web stranica i dr. Najčešće je angažiran na raznim auto moto sportovima, ali i svim ostalim vidovima audio vizualnih medija.

Iako se radionica sportske fotografije održava desetak dana prije središnjeg događanja udruge Motovun Off Road, neka vam ovih nekoliko fotografija članova Udruge Fotovun s prošlogodišnjeg događanja dočaraju poligon na kojemu će se radionica održavati:

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *