ZRAČNA FOTOGRAFIJA – radionica

ZRAČNA FOTOGRAFIJA – radionica

Sa posebnim zadovoljstvo najavljujemo i posljednje predavanje s elementima radionice u sklopu ” Motovun PhotoHill ” -a, a radi se o zračnoj fotografiji o kojoj će nam govoriti Danijel Bartolić, profesionalni fotograf iz studija NuNu Production iz Pule.

Radionica se sastoji od uvodnog predavanja u trajanju od pola sata gdje će se polaznici upoznati sa osnovnim pravilima leta dronom, potencijalnim opasnostima i rizicima, te vrstama letjelica ovisno o nosivosti, vremenu leta i namjeni.

Drugi dio predavanja rezerviran je za samu zračnu fotografiju (engl. aerial photography), a na njemu možete saznati što je sve potrebno i na što sve trebate obratiti pažnju da biste dobili vrhunsku zračnu fotografiju.

Nakon predavanja slijedi upoznavanje polaznika sa DJI dronovima, biti će izložena 4 modela (Tello, Mavic Pro, Phantom 4 Pro i Inspire 2) te pokazni let sa Inspireom 2 sa kojim ćemo napraviti i milenijsku fotku PhotoHill-ovaca.

Radionica i prezentacija organizirana je u suradnji sa firmom „NuNu Production“ iz Pule, a vodi je Danijel Bartolić, dugogodišnji profesionalni fotograf, fotoreporter u foto agenciji Cropix, te voditelj i urednik radijske foto emisije „AutoFokus“, koja se emitira na pulskom Radio Maestralu. Danijel je ujedno i suvlasnik „NuNu Production“-a.

 

Ovdje možete pogledati nekoliko prekrasnih fotografija iz „NuNu production“ radionice:

Na Motovun PhotoHill 2018 se možete prijaviti do 17.4. putem ovog linka: https://goo.gl/qbiKrL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *