Modna fotografija – Zvonimir Ferina

Modna fotografija – Zvonimir Ferina

Iz metropole nam na Motovun PhotoHill dolazi i cjenjeni modni fotograf Zvonimir Ferina, koji se bavi komercijalnom modnom i portretnom fotografijom. Dugogodišnji asistent Mare Milin i Mije Vesovića je u svom radu razvio svoj poseban stil i potpis, koje će podijeliti sa sudionicima Motovun PhotoHill-a.

U teoretskom dijelu predavanja će Zvonimir govoriti o komercijalnoj i modnoj fotografiji, profilima klijenata i zahtjevima svake od dviju navedenih disciplina. U praktičnom dijelu radionice će na modelu i lokaciji pokazati tehnike i opcije pomoću kojih ćete uvijek dobiti zanimljive i kvalitetne fotografije. Motovun je idealna kulisa za snimanje takvih editorijala, što je nedavno prepoznao i poznati svjetski modni brend Replay, koji je u Motovunu snimio svoju novu modnu kolekciju Proljeće – Ljeto 2019!

Zbog vremenskog ograničenja radionice, postoji mogućnost da će fotografije biti unaprijed snimljene na motovunskim lokacijama dan ranije kako bi se u predviđenom vremenu radionice uspio prikazati karakteristični ‘workflow’ obrade takvih fotografija – retouch i generalno editiranje. Svi koji budu zainteresirani moći će u subotu prisustvovati snimanju editorijala koji će biti podloga za nedjeljno predavanje.

Zvonimirove sjajne fotografije možete pogledati na njegovoj službenoj web stranici: http://www.zvonimirferina.com/.

Prijavi se na #MotovunPhotoHill: https://airtable.com/shrgAOyQxxblHkiot i vidimo se na #BrdoDobrihFotografija! 📸

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *