Vjenčana fotografija – Aleksandra Đorđić

Vjenčana fotografija – Aleksandra Đorđić

Polako krećemo s najavom dijelova Motovun PhotoHill programa, a kako prednost imaju dame, sukladno tome ćemo najprije najaviti fotografkinju Aleksandru Đorđić, koja stoji iza imena Indigo Blu Weddings, a na Motovun PhotoHill 2019 će održati radionicu vjenčane (engl. wedding) fotografije.

Iza imena Indigo Blu Weddings stoji Aleksandra – fotografkinja romantičnog srca, s više od šest godina iskustva u skupljanju ljubavnih priča svojim objektivom. Istančanog ukusa za detalje, izgradila je prepoznatljiv stil, a njezine su fotografije iskrene i dokumentarne, uvijek usredotočene na stvarne trenutke intime, zabave i emocija. Tonovi i kompozicije prirodni su i elegantni, a svakoj ljubavnoj priči daju osjećaj bezvremenosti. Aleksandra će na radionici podijeliti svoju priču, zašto i kako fotografira vjenčanja, kakav je bio njezin put do danas, zašto je važno paziti na detalje te što sve fotograf vjenčanja radi osim što fotografira vjenčanja. Naglasak će najviše biti na “business” strani, networkingu, odnosu sa klijentima i naglašavanju zašto su oni najvažniji segment svakog vjenčanja. Na live sessionu, odabrani će moći zajedno sa Aleksandrom odraditi i fotografiranje para na jednoj od lokacija u Motovunu.

Radionica vjenčane fotografije se realizira u suradnji s našim dragim partnerima koje ćemo navesti u posebnoj objavi.

O Aleksandri i Indigo Blu Weddings je prošle godine odličan članak objavio portal www.uspjesnezene.com, a isti možete pročitati na sljedećoj poveznici: http://uspjesnezene.com/fotografija-kao-ljubav-i-posao-iz-snova-indigo-blu-wedding/.

Prijavi se na #MotovunPhotoHill: https://airtable.com/shrgAOyQxxblHkiot i vidimo se na #BrdoDobrihFotografija! 📸

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *