PhotoHill MeetUp!

PhotoHill MeetUp!

Ove godine u program Motovun PhotoHill-a uvodimo nekoliko noviteta, a jedan od njih je PhotoHill MeetUp!

Nakon što smo prošli tjedan zaključili prijave na ovogodišnje izdanje, s velikim ponosom smo konstatirali kako smo ove godine znatno proširili spektar fotoklubova iz zemlje i inozemstva čiji nam članovi stižu na Brdo dobrih fotografija. Dolazite nam Slavonskog Broda, Svete Nedelje, Zagreba, Ljubljane, Šibenika, Lošinja, Splita, Rijeke, Omiša, Pule, Portoroža, Maribora

Stoga smo se odlučili upravo fotoklupskoj sceni, koja nam je uvijek najdraža i primarna fokusna grupa, posvetiti jedan dio ovogodišnjeg programa i nazvati ga – PhotoHill MeetUp.

Što je PhotoHill MeetUp?

To je susret članova fotoklubova, predstavljanje rada pojedinih fotoklubova i dogovaranje potencijalnih međusobnih suradnji. Otvoren je za sve zainteresirane, tako da će i ljudi koji nisu u članstvu niti jednog fotokluba moći dobiti uvid u ono čime se naše udruge, odnosno fotoklubovi, bave.

Svoj će rad tako predstaviti Fotoklub Klik iz Svete Nedelje, koji ekskluzivno na Brdu dobrih fotografija predstavlja 8. Fotooko, Fotoklub Kadar SB iz Slavonskog Broda, Fotoklub Rijeka, Fotoklub Maribor… i naravno, domaćin – Udruga fotografa Fotovun! Biti će to kratke prezentacije od 10-15 minuta, a u raspravu se s pitanjima i sugestijama mogu uključiti apsolutno svi.

Nakon i u toku prezentacija će kroz raspravu biti predlagane suradnje i nema sumnje da će se već u ovoj godini realizirati lijepe fotografske priče pokrenute upravo na Brdu dobrih fotografija!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *